4/2/13

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το Σωματείο Εργαζόμενων του Π.Γ. Νοσοκομείου «Αττικόν» στο Χαϊδάρι καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση, που δέχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Αλληλεγγύης “Ιστός” στο Χαϊδάρι από φασίστες.... Όλοι μαζί δίνουμε μαζί την μάχη για την υπεράσπιση και τη λειτουργία του ΙΣΤΟΥ, καθώς και κάθε Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου! Φασιστικές συμμορίες και επιστρατεύσεις δεν μας φοβίζουν! (όλο το ψήφισμα εδώ)

Καταγγέλλουμε την εκδικητική απόλυση για συνδικαλιστικούς λόγους, και μέσω μη ανανέωσης της σύμβασης της ειδικής παιδαγωγού Γαϊτανίδου Άννας από την ΕΛΕΠΑΠ....
 Ζητάμε την ανανέωση της σύμβασης της Άννας Γαϊτανίδου.
Η εργοδοτική τρομοκρατία δεν θα περάσει! (όλο το ψήφισμα εδώ)

Το σωματείο εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου καταδικάζει τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ σε εκπροσώπους δεκάδων σωματείων και ομοσπονδιών στο Υπουργείο Εργασίας.....
Κανένας δεν μπορεί να απαγορέψει τον συλλογικό και αποφασιστικό αγώνα για τα δικαιώματά μας ενάντια στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης και τρόικας.
Με συντονισμό και αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων θα σπάσουμε την τρομοκρατία σε βάρος των λαϊκών αγώνων. (όλο το ψήφισμα εδώ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).