18/4/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Περιστερίου


Το σωματείο εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου καταγγέλλει το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Περιστερίου από την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.
Σήμερα 17 Απριλίου 2013 έληξαν οι συμβάσεις των νοσηλευτών και των γιατρών του Κέντρου και το Υπουργείο Υγείας όχι μόνο δεν τις ανανεώνει αλλά στήνει μια ολόκληρη επιχείρηση εξαπάτησης του λαού της περιοχής. Ως σύγχρονοι μάγοι του Οζ σκηνοθετούν μια άθλια παράσταση ενός «ανοιχτού» Κέντρου Υγείας με νοσηλευτές και γιατρούς που θα τους μεταφέρουν για 3-4 ώρες καθημερινά από το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο !!!, το οποίο ήδη ξεχειλίζει από ράντζα και το προσωπικό του δεν επαρκεί για να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες του νοσοκομείου.
Σε ποια νομιμότητα βασίζονται; Ποιος τους δίνει το ηθικό δικαίωμα να εξοντώνουν εργαζόμενους, την ίδια στιγμή που στη χώρα η ανεργία ξεπερνά το 1.500.000; Τι νομίζουν ότι είναι η Υγεία; Πεδίο πειραματισμών και ασκήσεων επί χάρτου για να γλυτώνουν οι υπουργοί το πολιτικό κόστος; Και όλα αυτά με προφορικές εντολές; Είναι νόμιμο αυτό άραγε;
Οι εργαζόμενοι του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου είναι αλληλέγγυοι με το λαό του Περιστερίου και τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας.
Το Κέντρο Υγείας πρέπει και θα μείνει ανοιχτό, χωρίς τις παράνομες και τις επικίνδυνες για το ΕΣΥ μετακινήσεις προσωπικού.
Παλεύουμε για δωρεάν, δημόσια, ποιοτική υγεία για όλους, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους υγειονομικούς.
Καιρός να ξεσηκωθούμε!
Για να διώξουμε επιτέλους όλο αυτό το κατάπτυστο κυβερνητικό κουκλοθέατρο που μας θεωρεί ιθαγενείς και μας μοιράζει καθρεφτάκια.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).